top of page

Akıllı Binalar #smartbuildings

Reynaers Aluminium teknolojisiyle akıllı binalar!


Reynaers Aluminium'da her gününüzü en iyi şekilde geçirmenize yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle, evinizdeki hayatınızı her zamankinden daha kolay ve rahat hale getirmenize yardımcı olacak bir dizi akıllı ev çözümü geliştirdik.


Evde yaşam, her zamankinden daha konforlu!


Sürme sistemlerimize yönelik tüm otomatik çözümler, evinizin görünümünü korumak için pencere ve kapılarınıza sorunsuz bir şekilde entegre edilebilen gizli motorları içerir.

Motor entegrasyonunun yapıldığı otomatik sürme sistemler kullanıcılara kullanım kolaylığı ve engelsiz bir yaşam alanı sağlar. Bu sayede geniş ebatlı en ağır kanatlar bile kolaylıkla açılıp kapanır. Parmağınızla (hatta dirseğinizle!) bir düğmeye basit bir şekilde basmanızın ardından motorlu sürme sisteminiz, manuel olarak kaydırmaya gerek kalmadan zahmetsizce açılır.

Sıfır eşiğe sahip motorlu sürme sistemler sayesindeyse engelsiz tasarım olanağı maksimum seviyede sağlanmış olur. Opsiyonel sıfır eşik çözümüyle zeminde herhangi bir engele takılmaz, görsel olarak da kesintisiz bir görünüm elde etmiş olursunuz.


Hi-Finity sürme sistem zero-threshold (sıfır eşik) çözümü ile engelsiz bir geçiş


Gizlenmiş motorlu çözümler


HiFinity sürme sisteminin ultra ince tasarımı, şık ve zarif bir tasarımla büyük şeffaf yüzeyler oluşturur. Gizli bir motorun entegrasyonu, kanatları bir düğmeye basarak veya bir akıllı ev uygulaması aracılığıyla açmanıza olanak tanır.


ConceptPatio 155 (-LS), maksimum kullanım kolaylığı sağlamak için tasarlanmış birinci sınıf bir yalıtımlı kaldır-sür sistemidir. Daha fazla rahatlık için, kaldır-sür kapının kanatları, bir düğmeye basarak veya akıllı ev uygulamanız aracılığıyla açmanıza olanak tanıyan gizli bir motor çözümüyle otomatikleştirilebilir.



bottom of page