top of page

İç Mekanda Çelikle Şık Çözümler

Reynaers Group bünyesindeki çelik profil markası Forster, yeni ürünü presto xs ile ev sahiplerine iç mekanlarda yeni çözümler sunuyor!


Reynaers Aluminium Türkiye bünyesinde yer alan Forster profil sistemleri; kapı, pencere ve giydirme cepheler için çelik ve paslanmaz çelik çözümler sunuyor.


Forster’ın yeni yalıtımsız profil serisi presto XS, iç mekanlar için özel olarak geliştirildi. Çelik profilin 18 mm'ye varan ince ön görünüşü sayesinde, maksimum şeffaflıkla kullanıcılara daha parlak ve konforlu mekanlar sağlanıyor. Konuttan ticari birimlere, farklı işlevli yapıların iç mekanlarında kullanıma uygun olan presto xs sistem, sabit modüllere ve kapılara olanak tanıyor. Hem yeni yapılarda, hem de renovasyon projelerinde karşımıza çıkan presto xs sistem, çeliğin en ince ve modern çizgilere sahip halini gözler önüne seriyor!



% 100 çelikten yapılmış ultra ince Forster presto XS profilleri, tamamen geri dönüştürülebilir oldukları için özellikle uzun ömürlü, sürdürülebilir ve ekolojiktir. Çift kanatlı kapılarda 2400 x 2400 mm’ye varan ölçüleriyle presto xs, iç mekanlarda geniş şeffaf yüzeyler elde edilmesine olanak sağlar.


Reynaers Aluminium Türkiye’nin İstanbul’da bulunan yeni showroomunda da Forster presto xs sisteme yer verildi. Reynaers Aluminium; tüm ev sahiplerini, iş ortaklarını, mimarları, mimar adaylarını ve yapı profesyonellerini bu sistemi yakından görmek üzere showroomlarına bekliyor.


Forster presto xs sistem, Reynaers Aluminium Türkiye'nin Şişli, İstanbul'da yer alan showroomunda ziyaret edilebilir.

bottom of page