top of page

Hangisi Sizin Tarzınız?

Reynaers Aluminium sistemler size sınırsız seçenek ve tasarım özgürlüğü sunar. Böylece hayal gücünüze göre yaşam alanlarınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Peki hangi alüminyum çözümümüz sizin tarzınızı yansıtıyor? Gelin birlikte keşfedelim:


Sınır Tanımayan Açık Köşeler Sınırları ve alışılagelmiş kalıpları kabul etmeyenler için yaratıcı köşe çözümleri! Cam cama birleşimlere el veren sistemlerimiz sayesinde herhangi bir köşe elemanı olmadan açık köşeler elde edebilirsiniz. İster terasa, ister bahçeye, isterse balkona çıkan alanlarda bu çözümleri tercih edebilirsiniz. Böylece sürme sistemleriniz açık konumdayken sınırsız bir geçiş alanı elde etmiş olursunuz.

Teras partileri veya kutlamalarda kalabalık gruplar halinde vakit geçirenler için ideal bu çözüm sayesinde mutfaktan yiyecek içecekleri dış mekana çıkarırken hiçbir engelle karşılaşmayın!

Görsel: Bunkowski Residence


Sıfır Eşik ile Sıfır Dert “Sıfır eşik” zemin bitişleri ile evinizdeki döşeme ile aynı hizada profil bitişleri elde edersiniz. Bu çözüm, adımınızı mekan içinden dışına geçerken de rahatça atmanıza imkan tanır. Evin içinde düşünmeden hızlıca hareket etmek isteyenler için birebir! Bu oldukça estetik bir görünüm sağladığı kadar küçük çocukların takılıp düşmemesi için de güvenlik sağlamış olur.

Görsel: HiFinity sistemde sıfır eşik çözümü


Hayvanseverlerin 1 Numarası

“Ventilation vent” adını verdiğimiz havalandırma kanadını gördünüz mü? Evlere giriş kapılarının yanında yer alan bu kanat ile hem giriş mekanınıza doğal havalandırma sağlarsınız, hem de zeminden tavana uzanan kanat opsiyonuyla evcil hayvanlarınıza eve kontrollü giriş-çıkış için özel bir bölme yaratmış olursunuz.

Görse: Reynaers İstanbul showroom - ML 8 panel kapı & ventilation vent


Önce Hijyen ve Sağlık


Pandemi dönemiyle birlikte hijyen ve sağlığa verdiğimiz önem daha da arttı. Reynaers Aluminium sistemler bu artan ihtiyacı karşılamak için de yanınızda: Karşınızda Ventalis havalandırma üniteleri!

Görsel: Ventalis çalışma prensibi


Ventalis, kapalı odalarda, pencere veya kapıların üst kısmına entegre edilmiş ısı ve ses yalıtımlı bir havalandırma sistemidir. Havalandırma ünitesi yanındaki çubuk ile manuel olarak açıp kapatılabildiği gibi rüzgar basıncı arttığında hava girişini kendi otomatik olarak kapatır, gelen hava akışını sabit tutar. İç kısmında yer alan filtreler böcek, sinek girişlerini engellediği gibi, yağmur geçişine de izin vermez. Böylece hem temiz, hem de doğal bir havalandırma sağlamış olursunuz. Ayrıca kanatta yalıtım fitili ve bağlantı parçalarında özel yalıtım uygulaması ile Ventalis sistemi yoğuşma riskini de ortadan kaldırır.


Gizemli ve Yaratıcı: Cep Çözüm


Açıkken tamamen ortadan kaybolan gizemli sürmeler mi? Neden olmasın!

Pocket (cep) çözümler sayesinde sürmelerinizi duvar içine sürebilir, böylelikle ne cam ne de alüminyum profilin göründüğü tamamen açık bir alan elde edebilirsiniz. Hiçbir engel olmadan tamamen dış mekanla temas etmek isteyenler için benzersiz bir seçenek.


Görsel: Reynaers İstanbul Showroom - SlimPatio 68 cep çözüm


Keyif Düşkünleri İçin 4 Mevsimin Şampiyonu


Kışın bile doğayla iç içe olmak ve size özel bir mekan mı yaratmak istiyorsunuz? Pandemiyle birlikte evinizde keyifli vakit geçirebilmenin aslında ne kadar önemli olduğunu mu anladınız? O zaman terasınızda veya bahçenizde yer alacak bir kış bahçesi tam size göre!

Görsel: Conservatory Merksem

Kışın havalar soğumuşken sıcak kış bahçenizde belki bir şeyler izleyecek veya okuyacak, belki de bir kupa kahve eşliğinde müzik dinleyip yalnızca manzarayı seyredeceksiniz. Dört mevsim yaşayan kış bahçeleri sayesinde evlerinizde geçen vakti daha keyifli kılmak mümkün. İster kırsalda, ister şehrin göbeğinde… Nerede olursa olsun evlerinizdeki nefes alma durağınız kış bahçeniz olacak.


Alışılagelmişin Dışında Herkesten farklı ve dikkat çekici mi olmak istiyorsunuz? Öyleyse standart dışı tasarımıyla pivot kapılar ile tanışın.

Görsel: Pivot ana giriş kapısı

Masterline 8 “XL pivot kapılar”, ön cephelerde kullanışlı ve dikkat çekici bir giriş alanı kurgulamak isteyen tasarımcıların ilk tercihlerinden biri. Sınırsız sayıda kanat yapılmasına olanak tanıyan ve 4 metreye varan geniş ebatlar sunan bu çözüm ile bulunduğunuz bölgedeki en yaratıcı evlerden birine sahip olacağınızın garantisini verebiliriz.


Her Şeyden Önce Konfor


Estetik ve şık Alüminyum profiller benim için önemli evet ama daha önemli bir şey var, o da “konfor” mu diyorsunuz? Öyleyse gelin MasterPatio sistemimizi keşfedin. MasterPatio sistem yüksek performans değerlerinin yanı sıra “Slim chicane” adını verdiğimiz opsiyon sayesinde ince orta kenetler de sunar.


Görsel: MasterPatio slim-chicane


Çeliğin Gücü


Alüminyum bana yetmez, daha tok ve lüks bir malzeme isterim diyenler için de bir önerimiz var: Forster çelik profiller! Tıpkı Alüminyum sistemlerimizde olduğu gibi Forster markamız ile çelikte de cephe sistemleri, kapı&pencere doğramaları ve sürme sistemler gibi alternatiflere sahipsiniz.


Görsel: Forster presto xs sistem


İç mekanlar için özel olarak geliştirilen yalıtımsız Forster çelik serisi “presto xs” sistem için önceki blog yazılarımıza göz atabilirsiniz.



Şimdi geriye karar vermek kalıyor: Bu çözümlerden hangisi sizin tarzınızı yansıtıyor?


Bu yazıda yer alan tüm çözümleri Reynaers Aluminium İstanbul showroomunda yakından inceleyebilirsiniz:


Esentepe Mah. 23 Temmuz Sok. No:5 Şişli Istanbul, Turkey İletişim: +90 212 465 60 32

bottom of page